Posted on Leave a comment

Ízlések és pofonok…kinek mi jut

Van, akit ízléssel ver meg a Jóisten, valakit a pofonok tartanak az úton. Legtöbben pedig belekóstolunk ebbe is, abba is…

Tengermély tiszteletem!

Talán véletlenül kattintva vagy kíváncsiságokkal teli érkezett erre az oldalra, röviden annyit árulnék el, hogy most az “első magyar prémium üdítőital márka” weboldalán jár, ahol a Gingerfield és Tonichill márkákról, termékekről és ezek tulajdonosának – Steierlein Péter ízmester – gondolatait olvashatja. Vegyesen találkozhat itt szakmai és nem szakmai írásokkal, bemutatókkal és más márkákról szóló (üdítőkről, kézműves sörökről, vagy egyéb italokról), tesztekkel, helyajánlókkal és egyéb gasztronómiával kapcsolatos érdekességekkel, beszámolókkal.

Amúgy igen, a képen én magam vagyok, jobb napjaimon. Mint jól látható a jobb kezemben az egyik saját márkájú üdítőmet szorongatom. Tőlem jobbra pedig egy motor látható, amiből nem egyértelmű ugyan, de rajongok a motorokért. Mindez miért is számít? Leginkább azért, mert nagyon fontos, hogy az embernek minél több minden legyen az életében, amiért rajong, amibe időt, energiát és pénzt öl, olykor számolatlanul, elvégre ebből lesznek az élmények, amikkel megtöltjük az életünket. Én ilyen irányból közelítek és szeretném, ha minél többen így tennének, mert a boldog emberek nem háborúznak, hanem alkotnak mindannyiunk örömére.

Péter Steierlein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *