Első vásárlás előtt!

Jómagam nem vagyok egy webshop-guru, jobb szeretem a kézzelfogható dolgokat és ez igaz a vásárlásra is. Tudom, ez meglátszik ezen az oldalon is, de, ha lehet, mindent igyekszem kipróbálni, megtanulni, nem elvégeztetni. Persze, ha valamit már jól ismerek és rendszeresen szükségem van rá, akkor nagyon kényelmes, hogy elég egy gombot nyomnom és kimondottan könnyebbség, hogy nem kell emiatt felemelnem a telefont, várni valakire, hogy meghallgassa a kérésemet vagy nem kell elmennem oda, ahol megkapom. Ilyenkor előnyben részesítem a webes vásárlást. Gondolom, ezzel sokan így vagyunk. Most viszont nem csak erről van szó, azoknak is fontos információk az itt leírtak, akik úgy vásárolnak online felületen, mint ahogy én tekerem rá a hatos anyát a csavarra vakon, balkézzel a tök sötétben.

Amit feltétlenül tudni érdemes!

Ez a webshop elsődlegesen partnerek miatt jött létre, akik rendszeresen rendelnek, ismerik jól a termékeket és nem üvegenként kérnek. Természetesen nem akarom elvenni a lehetőséget senkitől, ezért magánvásárlóknak is elérhető az összes termék, de ehhez tisztában kell lenni, hogy

– a termékek 15-os és 24-es kartonban megvásárolhatóak. Van olyan íz, amiből 15 van egy kartonban és van olyan, amiből 24. Ezért az elsőre magasnak tűnő ár.

– vegyes kiszerelésű kartonok is vannak, de a raktárban nincs idő extraspeciális összetételű kartonokat előállítani, ezért minden ízvariáció esetében legfeljebb két ízből állhat egy karton összetétele, fele-fele arányban.

– a rendelést ezen a felületen csak elindítani lehet. Az ebből születő rendelést már manuálisan dolgozzuk fel és a megadott elérhetőségeken fog jelentkezni a kolléga, akihez befut a rendelési-igény. Innentől minden személyesen van egyezteve (rendelés pontosítása, szállítás helye, ideje, fizetés módja).

– elméletileg van lehetőség regisztrálás nélkül is vásárolni, demindenképp javaslom a Vásárlói fiók regisztrálást, mivel ezzel könnyíthető és felgyorsítható a folyamat az Ön és a mi részünkre is a következő alkalommal.

– amennyiben a rendelést elküldte, de senki nem kereste, mindenképpen jelezze felénk. Az Kapcsolat-ra kattintva több változatot is talál, azok közül bármelyiket választhatja. Mindenesetre köszönjünk és elnézést, ha ilyen történne!

– a logisztikát végző nagyker-partner nem rendelés alapján terít az egész országban, hanem előre tervezett rendszeres túrák vannak, ezért főleg magánrendelés esetén nem garantált, hogy pár napon belül el tudjuk juttatni a rendelést, ezt kérem, vegye figyelembe mindenki.

További jó nézelődést kívánva, bízva, hogy talál kedvérevalót, jó vásárlást és várjuk véleményét, legyen az építő jellegű kritika vagy csupán dícséret tetszikelés formájábán.